Over Ons

Interieurarchitecten driven by passion…


De drijvende kracht achter Starbrook Airlines is Heidi De Bie, een onderneemster pur sang met een creatieve ziel en een 6de zintuig voor design en interieurstyling. Geboeid om te creëren, adviseren, inspireren en exploreren opende ze in 1989 een stoffenwinkel in Leuven en liet ze eigen stoffen ontwerpen in Indonesië. Ze legde zich steeds meer toe op het maken van gordijnen en het verkopen van design zeteltjes. Dat was de start van een design meubelzaak met advies.


Interieurarchitecten driven by design…


In 1994 opende Heidi een design meubelzaak in een eigen pand aan de Brusselsesteenweg in Winksele waar ze samen met haar man en kunstschilder Jaak De Koninck een sterk huismerk uitbouwde. Starbrook Airlines is hét referentiepunt in de regio Leuven voor design meubelen, interieuradvies, kunst en de befaamde Starbrook Airlines chocolade die wereldwijd verkocht wordt in luchthavens en de betere delicatessenwinkels.


Interieurarchitecten driven by dreams…


Met een kernteam van interieurarchitecten bouwde Starbrook Airlines de voorbije 25 jaar een mooie portfolio uit met interieurprojecten voor particulieren en professionelen. In 2016 verhuisde de meubelzaal back to the roots naar een gerenoveerd pand in loftstijl in hartje Leuven. Starbrook Airlines is een design meubelwinkel met kunstgalerie en een duidelijke visie om kleine en grote interieurdromen waar te maken. 

 

 

Over Ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x