Werkwijze

Werkwijze

De 5 belangrijkste stappen in uw interieur design

1 | Wat vertelt uw ruimte?
Bij een bezoek aan uw huis of handelszaak geven we eerst een gewicht aan uw ruimtes. We brengen zwaartepunten, looplijnen, structuren en communicatiestromen in kaart. Als we weten welke taal uw ruimte spreekt, dan pas kunnen wij beginnen praten.

2 | Wat vertelt de bewoner?
Voor een woonadvies ligt onze focus op de wensen en noden van de bewoners zelf. Houdt u van levendige kleuren of liever een zen-gevoel? Welke stijlelementen zijn al aanwezig en wenst u zeker te behouden? Hoe leeft u en werkt u? Elk interieurontwerp start volledig van nul, volledig op maat.

3 | Zijn we een match?
Na een grondige briefing en opmeting gaan onze interieurarchitecten aan de slag om een interieurconcept in grote lijnen uit te werken. Zitten we op dezelfde golflengte? Fantastisch! Dan gaan we over tot een gedetailleerd 3D interieurplan waarbij we tekenen tot het helemaal goed is.

4 | Klaar voor actie!
Meubels, gordijnen, kleuren, behang of tegels kiezen? Geen keuzestress bij Starbrook Airlines. Wij nemen de lead in elk interieurproject en staan naast onze klanten om te adviseren, begeleiden en knopen door te hakken. Ook wanneer er renovatiewerken op de planning staan, verzorgen wij de projectopvolging en sturen wij onze vakmannen aan volgens een strakke timing.

5 | Genieten maar!
Waar Starbrook Airlines stopt, neemt u het van ons over door zorgeloos te genieten van uw nieuw interieur. Na een correcte afwerking en oplevering met de puntjes op de i hopen wij u toe te voegen aan onze uitgebreide portfolio van ‘contente klanten’.

Bent u overtuigd van onze werkwijze? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Ravenstraat 104 3000 Leuven
starbrook@starbrookairlines.be
T +32 (0) 16/ 49 06 81

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x