Werkwijze

De 5 belangrijkste stappen in uw interieur design

1 | Een eerste ontmoeting, bij ons
We vinden het belangrijk dat onze diensten beantwoorden aan al  uw verwachtingen. Tijdens een eerste verkennend gesprek in onze meubelzaak - tevens ons kantoor - vertelt u ons over uw interieur-dromen. Wij luisteren. U krijgt een eerste indruk van ons als interieurarchitecten en kunt inspiratie opdoen in onze meubelzaak. Is de nodige 'klik' aanwezig? Super! Dan plannen we een bezoek aan uw woning of handelszaak.

2 | Bezoek aan uw woning of handelszaak
Bij een bezoek aan uw huis of handelszaak geven we een gewicht aan uw ruimtes. We brengen zwaartepunten, looplijnen, structuren en communicatiestromen in kaart. Als we weten welke taal uw ruimte spreekt, dan kunnen we beginnen plannen.

3 | Stijl-analyse
Onze focus ligt op de wensen en noden van u, uw familie en mede-bewoners. Houdt u van levendige kleuren of liever een zen-gevoel? Welke stijlelementen zijn al aanwezig en wenst u zeker te behouden? Hoe leeft u en werkt u? Elk interieurontwerp start volledig van nul, volledig op maat.

4 | Een eerste voorstel
Na een grondige briefing en opmeting gaan onze interieurarchitecten aan de slag om een interieurconcept in grote lijnen uit te werken. Zitten we op dezelfde golflengte? Fantastisch! Dan gaan we over tot een gedetailleerd 3D interieurplan waarbij we tekenen tot het helemaal goed is.

5 | Uitvoering en projectopvolging
Meubels, gordijnen, kleuren, behang of tegels kiezen? Geen keuzestress bij Starbrook Airlines. Wij nemen de lead in elk interieurproject en staan naast onze klanten om te adviseren, begeleiden en knopen door te hakken. Ook wanneer er renovatiewerken op de planning staan, verzorgen wij de projectopvolging en sturen wij onze vakmannen aan volgens een strakke timing.

Genieten maar!
Waar Starbrook Airlines stopt, neemt u het van ons over door zorgeloos te genieten van uw nieuw interieur. Na een correcte afwerking en oplevering met de puntjes op de i hopen wij u toe te voegen aan onze uitgebreide portfolio van ‘contente klanten’.

Bekijk onze realisaties ter inspiratie!

Overtuigd van onze werkwijze? 


Werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x