Starbrook nodigt uit:

Studio Pieter Stockmans

Vrijdag 29 november nodigen wij u graag uit in onze showroom voor de feestelijke introductie van de Studio Pieter Stockmans collectie.

De combinatie van een ambachtelijke productie met een hedendaagse, experimentele aanpak resulteert in prachtige porseleinen interieur-objecten en serviezen.

Schrijf je in vóór maandag 25 november en bereid je voor op een gezellige en boeiende avond met een gastspreker die de collectie en het productieproces komt toelichten.

Programma:

18:00 Verwelkoming met een glaasje champagne
19:00 Gastspreker Studio Pieter Stockmans
22:00 Einde


Piet(er) Stockmans werkt reeds 50 jaar met porselein. In 1987 richtte hij de Studio Pieter Stockmans op. Zijn collecties zijn wereldwijd bekend en worden verkocht aan toprestaurants in binnen- en buitenland, waaronder Alain Ducasse. Studio Pieter Stockmans combineert voor zijn porseleinkunst een ambachtelijke productie met een hedendaagse, experimentele aanpak. De grenzen van het porselein worden voortdurend afgetast.

Starbrook Airlines bezocht de studio, gelegen aan de C-Mine in Genk, om zorgvuldig de mooiste stukken uit de collectie te kiezen.

Virginie De Bièvre

Merksemse pop-art kunstenares Virginie De Bièvre studeerde af aan het Sint-Lukas Instituut in Brussel voor Beeldende Kunsten. Na andere carrièrepaden bewandeld te hebben, komt ze nu met haar eerste eigen collectie "Mixed Icons". Deze exclusieve collectie bevat 5 beelden, waarvan slechts 10 exemplaren gemaakt worden. Zij zal ook aanwezig zijn op vrijdag 29 november met deze collectie.


Ravenstraat 104 3000 Leuven
starbrook@starbrookairlines.be
T +32 (0) 16/ 49 06 81

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x