Binnenhuisarchitect Prijs

Het ene interieur-project is het andere niet

Een binnenhuisarchitect kan worden ingeschakeld voor verschillende projecten. Afhankelijk van het soort project en de geleverde diensten verandert uiteraard ook de prijs. 

Bij een binnenhuisarchitect kunt u niet enkel terecht voor een interieurontwerp en 3D-plan van uw droominterieur. U kunt er terecht voor kleuradvies, verfadvies, meubeladvies, hulp bij het kiezen van gordijnen, tapijten, enzovoort.

Heeft u pas een nieuwe woning gekocht die structurele veranderingen nodig heeft? Zolang er geen dragende structuren moeten worden aangepast, kunt u bij een binnenhuisarchitect terecht voor ontwerp en coördinatie van het volledige renovatie-project. Zowel voor keukenrenovaties als badkamer-renovaties, volledige woningrenovaties en renovaties van handelszaken.

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in regio Leuven?


Binnenhuisarchitect Prijzen  

Interieuradvies Prijzen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van verf, gordijnen, meubels of andere interieur-details?  Daar helpt een binnenhuisarchitecte u graag mee verder. Interieuradvies prijzen starten vanaf €250 (excl. BTW). Bij aankoop van meubilair ter waarde van minstens €2.500 valt deze kost weg en is het interieuradvies gratis. 


Interieurontwerp en 3D Plan

Het is niet altijd even simpel om uw ideeën te visualiseren. Daar helpt een binnenhuisarchitecte u een handje mee. Na een bezoek aan uw woning of handelspand en een intake-gesprek pent ze alle ideeën neer en ontwerpt ze een aangepast 3D interieurontwerp. Pas als u tevreden bent met het beoogde resultaat, wordt het interieurontwerp gerealiseerd.

De prijs van een 3D plan verschilt per project. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project, het aantal revisies enzovoort, moet u rekenen op een kost tussen  €250 en €1.500 voor een uitgewerkt 3D-plan.


Renovatie-projecten

Tijdens een renovatie-project kunt u op uw binnenhuisarchitecte rekenen voor ontwerp en opvolging van A tot Z. Ze zorgt ervoor dat alles  volgens plan verloopt en dat uw interieur-realisatie tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Ze zorgt voor:

  • Interieurontwerp, het toevoegen van aanpassingen en het uittekenen van een 3D plan
  • Het aanvragen van offertes bij aannemers en vakmensen
  • Project-coördinatie (communicatie met aannemers) en nauwe opvolging van de werken
  • Toezicht op een perfecte oplevering

De binnenhuisarchitect prijs houdt in dit geval 12% van de totale renovatie-kosten in. Met renovatie-kosten bedoelen we verbouwingswerken, elektriciteit-werken, sanitaire werken, vakwerk, plakwerk, enzovoort. Kosten van meubilair en keukentoestellen worden niet als renovatie-kosten beschouwd.


Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in regio Leuven?


Ravenstraat 104 3000 Leuven
starbrook@starbrookairlines.be
T +32 (0) 16/ 49 06 81

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x